Termeni si Conditii

Informatii generale despre vanzarea on line a articolelor de incaltaminte apartinad companiei Class Shoe

Echipa Class Shoe depune toate eforturile pentru a va prezenta cat mai fidel culorile articolelor care se regasesc pe website . Va atragem atentia asupra faptului ca nuanta culorii pe care o vizualizati dvs depinde de specificatiile tehnice ale monitorului utilizat . In aceste conditii Class Shoe nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele diferente de culoare , intre cea de pe monitor si cea a articolului in sine.

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca Class Shoe necesita datele personale in vederea expedierii marfurilor si a materialului informational catre dvs.

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda. Plasarea comenzii reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste prezentele conditii comerciale.

Introducere

Site-ul www.incaltamintecitychic.ro , numit in continuare magazinul City Chic, este proprietatea CLASS SHOE SRL.
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe magazinul City Chic, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Politica de confidentialitate
Va garantam securitatea si confidentialitatea datelor furnizate si ne angajam sa nu le transmitem catre terti si nu incurajam spam-ul. Aceste informatii vor fi folosite de catre S.C. Luan Trade S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, numai daca in prealabil s-a oferit acordul clientului.

Politica de preturi

Preturile prezentate includ TVA (20%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel din momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Livrarea produselor

Livrarea articolelor se face oriunde in tara. Livrarea articolelor se face prin termediulu firmei SC Posta Atlassib Curier Rapid SRL si este suportata de client.
Contravaloarea taxelor de transport, de 20 lei, va fi inclusa in ramburs.

Garantie
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992, cu conditia respectarii instructiunilor de intetinere care se regasesc pe talonul de garantie.
Pentru solutionarea eventualelor reclamatii de calitate este necesara prezentarea articolului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si (certificatul ) talonul de garantie.

Dreptul de returnare a produselor cumparate

Conform legislatiei in vigoare , clientul are dreptul de a returna articolele comandate in termen de 10 zile lucratoare de la primirea comenzii . Legislatia romaneasca in domeniu - OG nr.130/2000, art.7 alin.1 prevede : consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta , in termen de 10 zile lucratoare , fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. In cazul in care doriti sa returnati un articol. trebuie avute in vedere urmatoarele: 1. Contravaloarea transportului va fi suportata de catre dvs. 2. Articolul de incaltaminte nu se poate returna daca a fost purtat sau este deteriorat . Produsul trebuie returnat in ambalajul original cu care a fost primit la livrare. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea articolului in urma transportului de returnare. 3. In cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o alta pereche in schimbul celei initiale. Daca aceste conditii sunt indeplinite, inlocuirea articolului se face imediat ce returul a fost receptionat , in cazul in care marimea dorita este disponibila. Pentru returnarea unui articol si inapoierea banilor sau schimbarea marimii articolului trebuie sa mentionati in colet daca doriti rambursarea banilor sau schimbarea marimii articolului. De asemenea, trebuie sa atasati dovada achitarii produsului, copia chitantei de la curierat. Rambursarea banilor se poate face prin mandat postal la adresa comunicata de catre dvs. Expedierea marimii cerute la schimb se face tot prin curierat rapid. Contravaloarea marfii returnate va fi platita clientului in termen de 30 de zile de la receptia produsului returnat - prin mandat postal, comisioanele aferente tranzactiei fiind suportate de catre client . In perioadele cu promotii speciale nu se pot returna sau schimba articolele! Va multumim pentru intelegere !

Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul City Chic si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.


Pentru orice alte nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.

Copyright City Chic © 2015