Intrebari frecvente

1.De ce trebuie sa ma inregistrez?

Un cont inseamna avantaje multiple: comenzile se fac cu cateva click-uri, fara a completa nimic, sunteti anuntata prin e-mail de reduceri de pret, promotii si produse noi etc. Deoarece nu se primesc comenzi telefonice, pentru a comanda este obligatoriu sa va inregistrati.

2.Cum pot fi sigura ca am ales marimea potrivita?

Alegeti marimea potrivita si oferiti toate detaliile necesare reprezentantului firmei Class Shoe care va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. Totusi, daca nu ati ales marimea potrivita, aveti posibilitatea de a returna articolul.

3.In cat timp primesc comanda?

Termenul de livrare al comenzilor este de 24-48 ore, din momentul preluarii si confirmarii comenzii, un reprezentant la companiei Class Shoe va va contacta imediat ce s-a primit comanda dvs. Articolele de incaltaminte apartinand firmei producatoare Class Shoe se livreaza in limita stocului disponibil.
Costul transportului este suportat de catre dvs. Compania Class Shoe nu poate fi facuta responsabila in cazul in care firma de curierat rapid livreaza produsele cu intarziere

4.Cum platesc?

Momentan exista doar posibilitatea de a plati la primirea produsului, direct curierului. Pe viitor, va exista si posibilitatea efectuarii platii cu card bancar.

5.Modalitati si termeni de livrare?

Livrarea produselor se face pritr-o firma de curierat rapid SC Posta Atlassib Curier Rapid SRL. Contravaloarea taxelor de transport, de 20 lei, va fi inclusa in ramburs.

6.Sunt din Cluj! Trebuie sa platesc transportul?

Daca sunteti din Cluj-Napoca puteti face comanda online iar cand aveti timp puteti trece la fabrica sa ridicati coletul fara a mai plati taxa de transport.

7.Am ales o marime mai mica/ Produsul nu -mi place! Pot sa-l returnez?

Conform legislatiei in vigoare , clientul are dreptul de a returna articolele comandate in termen de 10 zile lucratoare de la primirea comenzii . Legislatia romaneasca in domeniu - OG nr.130/2000, art.7 alin.1 prevede : consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta , in termen de 10 zile lucratoare , fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.


In cazul in care doriti sa returnati un articol. trebuie avute in vedere urmatoarele:


1. Contravaloarea transportului va fi suportata de catre dvs.
2. Articolul de incaltaminte nu se poate returna daca a fost purtat sau este deteriorat . Produsul trebuie returnat in ambalajul original cu care a fost primit la livrare. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea articolului in urma transportului de returnare.
3. In cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o alta pereche in schimbul celei initiale.
Daca aceste conditii sunt indeplinite, inlocuirea articolului se face imediat ce returul a fost receptionat , in cazul in care marimea dorita este disponibila.
Pentru returnarea unui articol si inapoierea banilor sau schimbarea marimii articolului trebuie sa mentionati in colet daca doriti rambursarea banilor sau schimbarea marimii articolului. De asemenea, trebuie sa atasati dovada achitarii produsului, copia chitantei de la curierat. Rambursarea banilor se poate face prin mandat postal la adresa comunicata de catre dvs. Expedierea marimii cerute la schimb se face tot prin curierat rapid. Contravaloarea marfii returnate va fi platita clientului in termen de 30 de zile de la receptia produsului returnat - prin mandat postal, comisioanele aferente tranzactiei fiind suportate de catre client.
In perioadele cu promotii speciale nu se pot returna sau schimba articolele! Va multumim pentru intelegere !

inainte de a returna un articol va rog sa ne anuntati pe e-mail ca urmeaza sa primim un colet de la dumneavoastra!

8.Garantia produselor?

Toate produsele beneficiaza de o garantie de 30 de zile, in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

9.De unde mai pot cumpara produse marca City Chic?

Magazinul de tip outlet din cadrul fabricii situat in magazinul tip outlet al firmei, situat in Cluj-Napoca, str. Martin Opitz nr.12-14 (zona Iris). O parte din articolele noastre se regasesc si in reteaua magazinelor Otter si Il Passo din tara.

Copyright City Chic © 2015