Cum cumpar?

Pentru a comanda este obligatoriu sa aveti un cont. Daca nu sunteti inregistrat creati un cont acum, dureaza maxim 2 minute.

Pentru a cumpara efectuatii urmatorii pasi:

Alegeti produsele
Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului "Adauga in cos" prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului.(In cazul in care doriti sa continuati cumparaturile aveti posibilitatea sa cautati alte produse folosind meniul din stanga, produsele alese raman salvate in cos.)

Cosul de produse
Va ofera posibilitatea de a vedea produsele comandate, pretul fiecaruia si totalul de plata. Inainte de a finaliza comanda, trebuie sa alegeti marimea si culoarea modelului.
Pentru finalizarea comenzii apasati butonul "Comanda ferma", veti primi automat un e-mail cu comanda dumneavoastra!
Daca nu sunteti logat vi se va cere sa va logati pentru a finaliza comanda!

Livrarea si plata
Plata se face numerar la primirea comenzii. Livrarea produselor se face la adresa cu care v-ati inregistrat, prin firma de curierat rapid Posta Atlassib. Contravaloarea taxelor de transport, de 20 lei, va fi inclusa in ramburs.
In conditiile in care livrarea se face intr-o localitate care nu se regaseste in reteaua firmei de curierat, se va percepe un cost suplimentar de transport, care va fi comunicat clientului inainte de expedierea comenzii .

Daca aveti alte nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.

Copyright City Chic © 2015